google-site-verification: google423ee45e0cacd5a8.html [google423ee45e0cacd5a8.html]

Veranderingen in de wereld van Acupunctuur in Zwolle

29-04-2015

Zowel de locatie als de naam van de acupunctuurpraktijk Het Chinese Idee veranderen.

De bekende acupunctuur praktijk in Zwolle, Het Chinese Idee is, in september 2014 verhuisd van Hyacinthstraat 2 naar Zonnebloemstraat 29a. De afstand tussen de oude en nieuwe locatie is 300 meter en het is nog steeds mogelijk om gratis voor de deur te parkeren. We zijn blij met deze nieuwe locatie. Omdat het om een hoekpand gaat, hebben wij geen directe buren meer en dat betekent rust. Het pand doet eer aan de naam van de straat. De grote behandelruimte is namelijk zonovergoten.

Nog meer belangrijk nieuws
De eigenaresse van Het Chinese Idee, Martina Capousek heeft na bijna 8 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, ervoor gekozen om terug te keren naar de mooie en schone Zwolle. De locatie in Amsterdam is daarom in januari dicht gegaan. Martina is nu 4 dagen en 1 avond per week beschikbaar voor afspraken.

Hoge vergoeding voor arts-acupuncturisten
Fjodor Poort is al jaren verbonden aan Het Chinese Idee. Hij is op dit moment ook de einige arts-acupuncturist in Zwolle.U kunt bij ons dus kiezen tussen arts-acupuncturist en acupuncturiste. We zijn beide lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en daardoor ook KAB. Er zijn echter verzekeraars die hogere vergoeding geven voor behandelingen door arts-acupuncturisten. Dit zijn: Avero, Kettlitz, Nedasco, Turien & Co

Nieuwe naam
Het hoofdstuk Het Chinese Idee, de praktijk op 2 locaties, met wisselende therapeuten nadert het einde.We gaan verder als de acupunctuurpraktijk in de bloemenbuurt in Zwolle, onder de naam Bloesem Acupunctuur.