google-site-verification: google423ee45e0cacd5a8.html [google423ee45e0cacd5a8.html]

Corona

16-03-2020

Deze blog is verouderd en niet meer actueel . De praktijk is uiteraard dicht, Bloesemacupunctuur was tot medio maart open met uitsluiting van bepaalde groepen. Daarnaast zijn er extra hygiëne maatregelen

Voor komende dagen geldt  het volgende:

Patiënten die verkoudheidsymptomen vertonen worden verzocht hun afspraak na een andere tijdstipte verzetten waarbij ze 48 uur klachtenvrij zijn. Verkoudheidssymptomen zijn: keelpijn, niezen, loopneus, hoesten, koorts. Patiënten met hooikoorts zijn wel welkom.

Patiënten die vanuit andere stad met openbaar vervoer komen worden verzocht om hun afspraak na een ander tijdstip na 6 april te verzetten.

Patiënten die 65+ zijn worden verzocht om hun afspraak na een ander tijdstip na 6 april te verzetten

Patiënten die mantelzorger zijn voor kwetsbare patiënt worden ook verzocht om hun afspraak na 6 april te verzetten.

Behoort u niet tot de bovenstaande groep, dan bent u welkom. Ik heb wel extra maatregelen:

Neem zelf 2 handdoeken  mee voor op de behandeltafel!

Ik schud uiteraard geen handen, maak ik raak u aan om pols te voelen en naalden te zetten. Ik gebruik hierbij medische wegwerp handschoenen.

Bij binnenkomst in de praktijken verzoek ik u uw handen gedurende 20 sec met zeep en warm water te wassen in de keuken en daarna pas plaats te nemen in de wachtruimtes. Dit geldt ook na de behandeling. Eerst handen wassen en daarna vertrekken. 

Ik was mijn handen voor en na de behandeling en ik desinfecteer de tafel waar we aan zitten tijdens ons gesprek. Ook de pinautomaat wordt na elke gebruik gedesinfecteerd.

Mocht ik zelf ziek worden, dan wordt uw afspraak geannuleerd. Mocht u zelf op de dag van de afspraak ziek worden, dan kunt u uw afspraak kosteloos annuleren dmv van mail op info@bloesemacupunctuur.nl, gebruik niet de no-replay email adres van de automatische afspraakherinnering, want die komt niet aan.

Zorg ondertussen goed voor uzelf en graag tot ziens.